Paysage d'hiver au Lac Blanc dans le Massif des Vosges
Rando en raquette au le gazon du Faing.
Ontdek Gebergte de Vogezen Terug
Allemaal de piste op!

Skipret

Het Gebergte de Vogezen telt 21 skigebieden met talloze uitgezette pistes voor alle niveaus. Liefhebbers van wintersporten halen er hun hart op! Dit gebergte is ideaal voor skivakanties voor gezinnen en beginners, en ook een gevarieerd speelterrein voor ervaren skiërs. De skigebieden verstrekken dezelfde services als de ‘grote jongens’: verhuur van skispullen bij de pistes (je kunt er je hele outfit huren, scheelt een hoop gesjouw!), kinderopvang, een up-to-date netwerk van sneeuwkanonnen, recente skiliften... Dus, klaar voor een afdaling?

Alpineskiën is zonder meer nummer 1

Op naar het grootste skigebied in Noordoost-Frankrijk: La Bresse-Hohneck. Op 1.350 meter, meer dan 360 sneeuwkanonnen, 34 pistes en 15 skiliften, dauw- en nachtskiën, dit skigebied heeft alles wat een skiërshart begeert!

De skigebieden in de nabije omgeving doen hier niet voor onder, in het bijzonder dat van Gérardmer met de langste piste in de Vogezen: de Piste des Chevreuils met een ononderbroken afdaling van 2,8 kilometer!

Het skigebied Lac Blanc in de Vallei van Kaysersberg ligt midden tussen de skipistes. Van hieruit ski je naar Lac Blanc 900 of je klimt naar de top om af te dalen naar Lac Blanc 1200.

Zo jong mogelijk op de latten, op wintersportvakantie met het hele gezin in de Vogezen! 

In alle skigebieden bereiden de skileraren van de Franse Skischool (ESF) kinderen voor op zorgeloos skiplezier.

Sommige skioorden dragen het label Famille Plus. Dit is een garantie voor een ontvangst van kwaliteit voor gezinnen. Kindermenu's en speelhoek in restaurants, voorzieningen in accommodaties, kinderopvang bij de pistes… Groot én klein halen het beste uit hun wintersportvakantie!

 

Ontdek onze vroege ochtend ski-ervaring! Wat als je de volgende keer het eerste spoor op de piste tekent?

Vond je deze inhoud goed? Geef uw mening.

Bedankt voor het stemmen!

Matomo