Paysage d'hiver au Lac Blanc dans le Massif des Vosges
Rando en raquette au le gazon du Faing.
Ontdek Gebergte de Vogezen Terug
Evènement sportif

La rouffachoise

Rouffach
La rouffachoise
rue du stade
68250 Rouffach

In samenwerking met het CCAR Athélisme biedt de vereniging "Les Bénévoles pour la lutte contre le cancer de Rouffach et environs" (Vrijwilligers voor de kankerbestrijding in Rouffach en omgeving) een hardloop- of wandeltocht van 5 km aan om bij te dragen aan de strijd tegen kinderkanker.

Dit evenement is bedoeld als vriendschappelijk, zonder competitiedrang, in een aangename omgeving tussen wijngaarden en stadswallen. Muzikaal entertainment, versnaperingen halverwege en een klein restaurant bij de finish.

Inschrijving op de website van Sporkrono (ter plaatse mogelijk tegen betaling). T-shirt aangeboden aan elke deelnemer: uitdeling in de polyvalente zaal van Rouffach op zaterdag van 15u tot 17u en op zondagochtend van 8u30 tot 10u.

Kom in groten getale!


    Verdere informatie
    • Restauration sur place : Restauratie voor individuele reizigers
    • Gare la plus proche : Rouffach - 1,5km
    • Durée du parcours : halve dag

    Tarieven

      Kom met vrienden of familie 5 km rennen of wandelen ten voordele van de Ligue contre le cancer. Het parcours is toegankelijk voor iedereen. Muzikale animatie, versnaperingen halverwege en een snackbar bij de finish. Inschrijving ter plaatse mogelijk tegen betaling.


      Dienstregeling

      10:30 uur

      Matomo
      La rouffachoise
      rue du stade
      68250 Rouffach