Paysage d'hiver au Lac Blanc dans le Massif des Vosges
Rando en raquette au le gazon du Faing.
Ontdek Gebergte de Vogezen Terug
Lâcher prise au milieu d'une eau bienfaisante
Time out!

Ontspannen in weldadig water

Leestijd : 3min

Al een paar weken snakken we naar rust

We besluiten om een wellnessbad te nemen in de Vogezen om weer op krachten te komen en ons hoofd even uit te schakelen.

Wat rust en een heleboel ontspanning in het vooruitzicht!.

Lac de Pierre Percée
Point info :

Ben je op zoek naar goede vibes, dan zijn de bergen van de Vogezen de ideale plek vanwege de talloze aardmagnetische plaatsen.

Een hap zuivere lucht

Onze lichamen zijn moe en de stress begint op ons humeur in te werken. Die negatieve energie willen we niet, dus? Op naar de bergen van de Vogezen. De dagelijkse beslommeringen en de routine vallen van ons af naarmate de reis vordert. Een golf van weldaad overspoelt ons bij het naderen van de bergen.

Bien être dans le massif des Vosges
Point info :

De gezondheids- en wellnessarrangementen van Plombières-les-Bains zijn werkelijk een verkwikkende aanrader.

Un cocon de bonheur

Een weldadige tussenstop

We brengen een dag door in het weldadige water van Plombières-les-Bains om ons te bevrijden van opgehoopte spanningen en om deze ontspanningsvakantie in een goede stemming te beginnen. De Romeinen ontdekten de heilzame bronnen van dit kuuroord. Tot op de dag van vandaag kun je er ontspannen in geneeskrachtig water. Het balneo-Romeinse parcours is uniek in Frankrijk. Onze lichamen laten de spanningen los in het bubbelbad en het warmwaterbad, we voelen ons met de minuut meer ontspannen.

info : Arrangementen te over voor een rustgevend en romantisch uitstapje in de spa's van de Vogezen!

Une journée en peignoir

Lekker luiwammesen

De thermen van Luxeuil-les-Bains liggen aan de rand van de Vogezen. Dit kuurcentrum biedt diverse wellnessarrangementen en all-in wellnessvakanties voor met z’n tweetjes of alleen.

Une expérience unique

Terug naar de essentie

De stress van de afgelopen weken werken we weg door lichaam en geest te zuiveren. Naast ontspanning maken we van de gelegenheid gebruik om onze eetgewoontes eens onder de loep te nemen en de persoonlijke adviezen klinken gezond. Deze vitaminerijke detox vol sporenelementen geeft ons weer nieuwe energie.

Point info :

Hotel L'Hermitage in Le Hohwald heeft een arrangement herstel & detox van 3 overnachtingen in volpension.

Een druk op de pauzeknop

In de natuur tanken we bij in rust en stilte, we voelen ons volkomen en vrij. Gedachten komen en gaan en maken uiteindelijk plaats voor een verrukkelijke leegte. De stilte zinkt in. We kijken sereen naar de bergen en laten ons niet verstoren door de tijd of de rest van ons dagprogramma, het is zo heerlijk om alles om je heen te vergeten!

Prendre du temps pour soi
Point info :

In hotel-restaurant L'Etang du Devin, op een hoogte van 950 meter, geniet je van ontspanning na een mooie wandeltocht: sauna, massage of zelfs Thaise voetmassage.

Vond je deze inhoud goed? Geef uw mening.

Bedankt voor het stemmen!

Matomo