Paysage d'hiver au Lac Blanc dans le Massif des Vosges
Rando en raquette au le gazon du Faing.
Ontdek Gebergte de Vogezen Terug
Une nature préservée
GEBERGTE DE VOGEZEN

Een niet te missen bestemming

5/5
Midden in een uitzonderlijke natuur

liggen de bergen van de Vogezen, een gebergte dat je gezien moet hebben.

forêt

Een bevoorrechte geografische ligging

Het gebergte de Vogezen beslaat twee regio's (Grand Est en Bourgogne-Franche-Comté) en zes departementen (Collectivité Européenne d'Alsace, Territoire de Belfort, Haute-Saône, Vogezen, Meurthe-et-Moselle en de Franse Moezelstreek) in het noordoosten van Frankrijk. Zie dit veelzijdige land als een sterke behoefte aan inwijding, een zoektocht naar de zin van het leven, als een ontmoeting met de natuur.

Een natuur- en wellnessbestemming

Een behoefte om een dag of een weekend alles los te laten, je in evenwicht te voelen met jezelf, met de natuur. Een behoefte om de stilte van het bos en de meren in je op te nemen, beken die hun weg naar beneden zoeken, luisteren naar verhalen en legendes, genieten van vakmanschap. Hier kan iedereen zich avonturier voelen en zich laten overweldigen door het schouwspel van een weldadige, hartelijke, gastvrije natuur. Hier bepaal je zelf de omvang van je avontuur, afhankelijk van je behoeftes en je stemming.

Ontdek onze belevenissen

Famille faisant un jeu de piste dans le Massif des Vosges

Een bestemming vol buitensporten

De roep van de bergen van de Vogezen is een belofte voor belevenissen vol emoties die je naar behoefte kunt herhalen: zin om te voet of op de mountainbike de bergtoppen te beklimmen, om te skiën tussen de dennen, om de sneeuw te horen kraken onder je sneeuwschoenen.

Het gebergte de Vogezen heeft zacht glooiende hellingen, is een bron van avontuur, van verkwikking, van ontdekkingen, van emoties die je vakantie waarin inspanning en ontspanning hand in hand gaan verrijken.

Een levendig gebergte, een ontwikkeld gebergte, een gastvrij gebergte, het hele jaar door.

Ontdek onze belevenissen

Vond je deze inhoud goed? Geef uw mening.

Bedankt voor het stemmen!

Matomo