Paysage d'hiver au Lac Blanc dans le Massif des Vosges
Rando en raquette au le gazon du Faing.
Ontdek Gebergte de Vogezen Terug
Partir à la découverte des plaisirs de la neige
Winter

Sneeuwpret

Leestijd : 3min

Het gebergte de Vogezen is een ideale plek voor een wintersportvakantie.

De bergen behagen wintersportfans met veel ruimte, veel skigebieden en een ongerepte natuur.
Profiteer met het gezin, met vrienden, met z’n tweetjes of in je uppie van de winter en de sneeuw in de Vogezen.

Een gebergte met 1000 facetten

Het gebergte de Vogezen is een voor iedereen toegankelijke bestemming waarin rust, natuur en sport perfect gecombineerd worden. De skigebieden tellen 14 bergtoppen van meer dan 1.000 meter hoog, een eldorado voor wintersporters die voor een afwisselende, avontuurlijke vakantie kiezen. Langlaufen, alpineski, sneeuwactiviteiten, après-ski en wandeltochten vullen je dagen in dit witte paradijs.

 

Point info : Raadpleeg de sneeuwberichten om de staat van de pistes te bekijken.

1 plek,
1000 sportsensaties

Station de Lac Blanc

In de Vogezen kun je voor zowel winter- als zomersporten terecht in 10 vakantieoorden:

 

Point info :

Deze 10 vakantieoorden zetten zich allemaal extra in voor gezinnen. La Bresse-Hohneck en Gérardmer leggen dankzij het label Famille Plus hun prioriteit in de ontvangst van gezinnen met kinderen vanaf 18 maanden.

Een bestemming met
1000 emoties

Activités neige dans le massif des Vosges

Geluk, rust, vrijheid, opwinding… allerlei fijne emoties passeren de revue tijdens deze week in de Vogezen. Skilessen, middagen sleeën en avondjes ontspanning in de spa… we tanken bij om er straks vol energie weer tegen te kunnen.

 

Point info : De arrangementen en skipassen zijn aangepast aan ieders wensen in de 10 skioorden van de Vogezen, keuze te over!

Une semaine de ski à moins de 500 euros

1 week skiën voor nog geen 500 euro?

Dat kan in Gérardmer! Dit aantrekkelijke arrangement voor 2 volwassenen en 2 kinderen is de beste manier om op wintersport te gaan zonder failliet te raken. Bovendien is een onbeperkt gebruik van het langlaufgebied van Bas-Rupts bij de prijs inbegrepen, én activiteiten ter plekke: ijsbaan, overdekt zwembad, bowlingbaan en sneeuwschoentochten.

 

Point info : Met de arrangementen Open 4 en Open 4+ van Lac Blanc kun je op het hele skigebied 4 uur achter elkaar skiën op elk moment van de dag!

Leren in eigen tempo

Kinderen leren skiën, veilig en in hun eigen tempo, onder begeleiding van erkende instructeurs. De Franse Skischool ESF verstrekt aangepaste skilessen voor kinderen in de verschillende skigebieden in de Vogezen. Terwijl zij het skiën ontdekken, profiteren wij samen van een moment van ontspanning in de spa van het hotel.

Ecole de ski du Lac Blanc
Vond je deze inhoud goed? Geef uw mening.

Bedankt voor het stemmen!

Matomo