Paysage d'hiver au Lac Blanc dans le Massif des Vosges
Rando en raquette au le gazon du Faing.
Ontdek Gebergte de Vogezen Terug
Découverte de la nature, Sport nautique

Alsace canoës

Selestat
Alsace canoës
Route de Marckolsheim
67600 Selestat

Wij bieden tochten aan in familiekano's of eenpersoons kajaks op een groot aantal Elzasser rivieren: Ill, Petite Ill, Rhin Tortu, Bornen, Bennwasser, Brunnwasser, Moder en verblijven op de Allier, de Loire en zelfs expedities naar de Yukon (Canada).

Vrije of begeleide tochten, halve dagen, hele dagen, 2 dagen en meer. Accommodatie en catering in de "Moulin de la Chapelle".

Kanoën is toegankelijk voor iedereen: beginners, geen zorgen! Wij zullen u uitleggen wat u wel en niet moet doen om uw kanotocht zo comfortabel mogelijk te maken.

  • Français, Allemand, Alsacien, Anglais, Espagnol
  • Animaux acceptés sous conditions

Verdere informatie
  • Services : Ontvangst/geopend voor groepen, Winkels / Verkoop van producten, Bagagekluisje - bagageruimte, Keuken ter beschikking, Lakens niet voorzien, Toeristische informatie, Verhuur van sportuitrusting, Geopend voor individuele reizigers, Mogelijkheid om te kamperen, Zaal buiten tas, Vervoer van gasten en bagage - station tegen betaling
  • Moyens de paiement : Bankpas, Cheque, Chèques vacances, Contant, Overschrijving
  • A faire par temps / Meteo : Ensoleillé / dégagé, Couvert
  • Enfants âges : 7-12 ans, 13-18 ans

Dienstregeling

Van 15 maart tot 15 november. Wij raden u ten zeerste aan ons te bellen om een afspraak te maken of ons een e-mail te sturen.

Matomo
Alsace canoës
Route de Marckolsheim
67600 Selestat