Paysage d'hiver au Lac Blanc dans le Massif des Vosges
Rando en raquette au le gazon du Faing.
Ontdek Gebergte de Vogezen Terug
Randonnée cyclo /vtt

Alsa Cyclo Tours - Fietsverhuur en tours

Eguisheim
Alsa Cyclo Tours - Fietsverhuur en tours
3 rue de Pairis
68420 Eguisheim

Hoe kunt u herinneringen oproepen aan een moderne en levendige Elzas en tegelijkertijd een ecologische, toeristische en culturele aanpak integreren?

Hier zijn onze 3 manieren om dat te doen, met de elektrische fiets als leidraad:

1. EEN FIETSVAKANTIE
De creatie van fiets- of elektrische fietstochten van 3, 5 of 7 dagen (van beginnersniveau voor een ontdekking in een rustig tempo tot een gevorderd niveau voor een meer sportieve route).

2. ENKELE UREN OP DE FIETS
Begeleide tochten met een glimlachende en gepassioneerde lokale gids (tussen 2u30 en 6u rijden, in het Frans of Engels) al dan niet met bijbehorende diensten zoals een wijnproeverij bij een biologische wijnboer of een traditionele maaltijd bijvoorbeeld.

3. ÉÉN OF MEERDERE DAGEN OP DE FIETS
Gratis huur of met een GPS waarop verschillende routes zijn opgenomen die voor elk een thema hebben (De wijnroute van de Elzas, de middeleeuwse steden, Klein Venetië, enz.)

VEILIGHEID EN PLEZIER BOVEN ALLES
Met meer dan 2500 km fietspaden en een groot aantal routes buiten de gebaande paden, door de natuur en de rijkdom van het fabelachtige erfgoed, is onze streek bij uitstek geschikt om te fietsen.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Onze verschillende fietsen en accessoires: elektrische fietsen (VTC en VTT), gewone fietsen, elektrische of niet-elektrische kinderfietsen (vanaf 1m35), aanhangers voor kinderen (vanaf 1m20), babyzitjes...

  • Français, Anglais

Verdere informatie
  • Services : Ontvangst/geopend voor groepen, Toeristische informatie, Mogelijkheid om fietsen te huren, propose des sorties accompagnées, Location de vélo/VTC, Location de vélos à assistance électrique
  • Moyens de paiement : Bankpas, Contant, Overschrijving

Dienstregeling

April tot oktober van 9.15 tot 12.45 uur en van 14.15 tot 17.45 uur. Gesloten op maandag in Eguisheim en woensdag in Kaysersberg. Januari, februari en maart op reservering.

Matomo
Alsa Cyclo Tours - Fietsverhuur en tours
3 rue de Pairis
68420 Eguisheim