Paysage d'hiver au Lac Blanc dans le Massif des Vosges
Rando en raquette au le gazon du Faing.
Ontdek Gebergte de Vogezen Terug

Office de Tourisme du Pays d'Eguisheim et de Rouffach - Bureau de Rouffach

Rouffach
Office de Tourisme du Pays d'Eguisheim et de Rouffach - Bureau de Rouffach
12A place de la République
68250 Rouffach

Deze streek heeft een bevoorrechte ligging die een brug slaat tussen de laagvlakte, de piedmont en het bergmassief. U gaat op ontdekkingstocht uit van opvallend mooie natuurgebieden die zijn ontstaan uit een eeuwenoude wijngaard, een flora van de Middellandse zee en een woud vol groen. En als u een liefhebber van geschiedenis bent, volgt u het spoor van de "Romeinse Route" waar u de gebouwen kunt bewonderen die uit de Middeleeuwen en de Renaissance dateren. Ook wordt het hele jaar door een rijke schakering aan manifestaties aangeboden, van de wijnfeesten tot unieke activiteiten zoals Musicalta, de Nuits du Tourisme (De Nachten van het Toerisme), enz. En tijdens een wandeling dwaalt u langs de paden door de wijngaarden waar u een harmonie tussen de mens en de natuur ontwaart om u daarna weer te laten verrassen door de gastronomie van de streek.

  • Français, Allemand, Anglais

Chaines & labels
  • Accueil vélo

Verdere informatie
  • Services : Ontvangst/geopend voor groepen, Winkels / Verkoop van producten, Toeristische informatie, Parking ou arceaux à vélos, Outils à disposition (pompe à pied, rustines, démonte-pneus, clés anglaises et à six pans)
  • Moyens de paiement : Cheque, Contant
  • Label(s) Tourisme Handicap : Gehoor, Geestelijk, Motorisch

Dienstregeling

September - juni: maandag van 14 tot 17 uur, dinsdag - vrijdag van 9:30 tot 12 uur en van 14 tot 17 uur, zaterdag von 9:30 tot 12 uur. Juli - augustus: maandag - vrijdag von 9 tot 12:30 uur en van 14 tot 17:30 uur, zaterdag van 9 tot 12:30 uur en van 14 tot 16:30 uur, zondag van 10:30 tot 12:30.

Om ons heen:
Matomo
Office de Tourisme du Pays d'Eguisheim et de Rouffach - Bureau de Rouffach
12A place de la République
68250 Rouffach