Paysage d'hiver au Lac Blanc dans le Massif des Vosges
Rando en raquette au le gazon du Faing.
Ontdek Gebergte de Vogezen Terug

VILLA FORÊT & SPA NIDS DES VOSGES

CHAMPDRAY
VILLA FORÊT & SPA NIDS DES VOSGES
46 route de Laveline du Houx
88640 CHAMPDRAY

Voor een unieke ervaring, een bosbad of om een stam te verzamelen voor een verblijf in het hart van de natuur van de Vogezen, biedt deze luxe villa accommodatie voor maximaal 15 personen:
3 DeLuxe Cabins op 9 m hoogte (tot 4 personen met elk een tweepersoonsbed van 180 cm en twee eenpersoonsbedden, normale badkamer en toilet), gemakkelijke toegang via een grote beveiligde trap.
Ongebruikelijke luxe villa volledig uitgerust voor uw welzijn: overdekte ontspanningsruimte met bubbelbad en hammam, panoramische sauna en Fins bad bij de bomen buiten.
De Villa Forêt beschikt over een grote panoramische dagruimte (eetkamer, zithoek), een volledig uitgeruste keuken, 2 grote gezellige familiekamers binnen met ongewone decoratie (elk met een tweepersoonsbed van 180 cm en een tweepersoonsslaapbank van 140 cm voor de ene en twee eenpersoonsbedden voor de andere).
Televisie, eigen badkamer met toilet en douche volgens PMR-normen op de begane grond, badkamer met bad op de eerste verdieping, aparte toiletten en douches ook in de Espace Détente...
Verhuur voor minimaal 2 tot 3 nachten, afhankelijk van de periode.
Een unieke natuurlijke ervaring "Vis la Forêt"... Welkom in het koninkrijk van welzijn, rust en plezier.
Het terrein staat onder videobewaking voor uw veiligheid en de rust van de buurt.


  Verdere informatie
  • Services : Panklare gerechten

  Matomo
  VILLA FORÊT & SPA NIDS DES VOSGES
  46 route de Laveline du Houx
  88640 CHAMPDRAY