Paysage d'hiver au Lac Blanc dans le Massif des Vosges
Rando en raquette au le gazon du Faing.
Ontdek Gebergte de Vogezen Terug
Ontdek

In de herfst in het Vogezen gebergte

Herfstkleuren en dolce vita

De zomer vindt het welletjes en maakt plaats voor een hartverwarmende herfst.
Ronddwalen tussen steeds veranderende kleuren en sferen. Je voelt een echte ontspanning als je gedragen wordt door de plantenwereld die langzaamaan zijn zomerkleren uittrekt. Het landschap schetst een authentiek tafereel met warme kleuren die van rood tot oker lopen. Denk je eens in… dwalen midden in dit steeds veranderende decor...
De herfst is ook die tijd van het jaar dat het tempo op een lager pitje gaat, dat de kou zich aankondigt en beslist de scepter gaat zwaaien. Dit jaargetijde is ideaal om tijd voor jezelf te nemen en de culinaire en culturele hoogtepunten van de streek te ontdekken.
Voor jezelf zorgen is belangrijk. Probeer eens een bosbad, of ontspan je in een van de vele spa's. Na deze welverdiende pauze trek je de bossen van het gebergte in. Er staan je allerlei verrassingen te wachten. Om ze te ontdekken, volg je gewoon de gemarkeerde wandelpaden in onze bossen.

Herfstbelevenissen

Mtb’en in de sporen van (wereld)kampioenen

De Vogezen en de mountainbike lijken elkaar voorbestemd te zijn. De prestaties op internationaal niveau van de 'Vosgien' Julien Absalon en de wereldkampioenschappen die plaatsvinden in de bergen boven La Bresse spreken voor zich. Hier fiets je tussen bergtoppen en dalen en ontdek je de meest uitdagende tracks. Grijp de kans van je leven!

Vond je deze inhoud goed? Geef uw mening.

Bedankt voor het stemmen!

Matomo